My Lipo Light

0
178

Lipo-Light is het nieuwe systeem voor figuurcorrectie voor professionals. Het is een nieuwe en natuurlijke manier om figuurcorrectie te controleren met behulp van lichttherapie in combinatie met sporten. Klanten verliezen zes tot vijftien centimeter in een behandelingskuur! Daarnaast is Lipo-Light eenvoudig te gebruiken, hygiënisch, snel en effectief.

Lipo-Light is een systeem met lichtgevende dioden (LED), speciaal ontworpen voor professionals, om het lichaam vorm te geven door centimeters te verliezen in de omtrek van bepaalde lichaamszones (taille, heupen, dijen, armen, nek). Lipo-Light is uitgerust met 4 pads en My-Lipo met 2 pads, die rechtstreeks worden vastgemaakt tegen de vetrijke zones die bestand zijn tegen dieet en sporten.

Lipo-Light is het beste kosteneffiënte lichaamscorrigerende product in zijn klasse. Hieronder worden enkele specifieke kenmerken opgesomd:
– Het is een nieuwe en natuurlijke manier om uw lichaam te vormen door lichttherapie te combineren met sport;
– Verschillende personen hebben tussen de 5 en de 15 cm verloren gedurende hun sessies;
– Stimuleert het natuurlijke lichaamsproces die energie loslaat, namelijk lipolyse;
– Volledig veilig, gemakkelijk te gebruiken en pijnvrij;
– Behandeling van 20 minuten.

My Lipo

 

Behandeling bestaat uit 10 sessies. In de eerste 4 weken 2 sessies per week. In de laatste 2 weken 1 sessie per week. Elke behandeling heeft een duur van 20 minuten. Na 10 sessies kan een volgende kuur van 10 sessies gestart worden na 2 weken rust.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here