Golden Rose

0
2063
Golden Rose

Style in Make-up

Golden Rose Cosmetics is in 1983 gestart met de productie van de exclusieve cosmetische en make-up producten voor de uiterlijke verzorging. Door de hoge kwaliteit, betaalbare prijzen, luxe uitstraling en verpakking, weet Golden Rose Cosmetics zich duidelijk te onderscheiden.

 

 

Exclusieve Make Up

Make-up en cosmetische producten van Golden rose zijn dermatologisch getest en dierproefvrij en zijn samengesteld uit ingrediƫnten met een hoog pigmentgehalte die vervaardigd zijn met behulp van een unieke formule die voor kleurvastheid zorgt. Naast haar kwaliteit en luxe biedt Golden Rose een grote collectie aan met ruime kleurkeuze voor elk seizoen.

Producten

Make-up en nagelverzorgingslijn van een hoogwaardige kwaliteit, een uitgebreide collectie en seizoenskleuren volgens de laatste trends op maat van de hedendaagse vrouw. Te koop in de webshop ! Gebruik op de afrekenpagina de kortingscode EVELYN10 (*) en geniet van 10% korting op alle producten.

(*) Actie geldig tot en met 15 April 2019.