Heltitude

  0
  1041
  Heltitude Producten

  Heltitude is geen dieet, maar een gezonde levensstijl. No nonsens, snel en eenvoudige toepassingen (we hebben het al druk genoeg, nietwaar?), gemakkelijk vol te houden, hoogwaardige samenstellingen, beweging, adviezen, mental wellbeing is waar Heltitude voor staat. We werken niet met een dieet, maar we werken aan een gezonde levensstijl, met een gezonde attitude!

  25% korting op alle artikelen!

  * Actie geldig tot en met maandag 28 november 2022

  Heltitude

  Shakes

  De afslankshake van Heltitude helpt je om sneller en efficiënt je beoogd gewicht te behalen. De romige en lekkere shake zorgt voor een langer en verzadigd gevoel en de Glucomannan in de shake draagt bij tot gewichtsverlies in de context van een energiebeperkt dieet.

  Slim+ Chocolade Shake
  Heltibar

  Heltitude

  Bars

  De Helti bars zijn de ideale snackbar bij een kleine honger on the go of voor bij de koffie. De eiwitreep bevat bovendien weinig suiker en weinig calorieën.

  Heltitude Boxen

  Een box bevat een maandvoorraad van Shakes, Helti Bars, Nightly Rechargers, Joint Serums, Skin Tonics en lichaamsgels. Dit wordt aangevuld met een 4 weken uitgeschreven coaching traject.

  Heltitude Boxen

  Detox Box

  Via een gezonde levensstijl toegevoegd met voedingssupplementen, een 4 weken online coaching traject, helti power podcasts, recepten, voel je al na 1 week resultaten!

  € 168,75

  In Shape Box

  De In Shape Box is een all-in-one voedingstraject die je helpt om een gespierder atletisch lichaam te verkrijgen met minder vetmassa. Het zorgt voor een spierherstel en spieropbouw.

  € 221,25

  “Skinny Burn in combinatie met Detox&Drain en mijn metabolisme krijgt een extra boost, zelfs mijn weegschaal is tevreden!”

  Veerle

  Evergem

  GRATIS VERZENDING
  Vanaf € 100,00

  Veilig Betalen
  Versleutelde betaalomgeving

  Hulp Nodig
  Mobiel: +32 476 37 41 39

  Black Friday
  Tot 28/11/2022
  25% korting