Zomerbulletin

0
735

Voor elke gelegenheid

Fel gekleurde kleedjes, witte shirtjes, stijlvolle galajurken,… Het ziet er allemaal beter uit in combinatie met een mooie getinte huid! Je hebt vaak ook veel minder nood aan make-up wanneer je lekker gebruind bent.

Dankzij de rijke, voedende componenten in onze spraytan bekom je op een snelle en eenvoudige manier een prachtig egale en goudbruine tint. Je huid wordt soepel, vlekkeloos en natuurlijk bruin doordat de actieve bestanddelen je eigen pigment intenser bruin maken.

Een snelle en eenvoudige manier om dit zelf aan te brengen

CURASANO-SPRAYTAN-EXPRESS-200ML-600x600

Curasano Spraytan Express is een gezond, veilig alternatief en de snelste manier om een mooie egale tint in een paar minuten te krijgen. Door de Curasano Spraytan Express moet je dan ook niet blootgesteld worden aan schadelijke UV-stralen of zonnebank-lampen ook is de Curasano Spraytan Express een zelfbruiner met de beste, hoog kwalitatieve en natuurlijke producten die zorgt voor een mooie egale gebruinde tint het volledige jaar door.

Curasano-Spraytan-Sentz-Handschoen-Zwart-600x600

Curasano Spraytan Sentz. Hoogwaardige superzachte handschoen uit microvezelstructuur speciaal ontwikkeld om Spraytan Express egaal en eenvoudig aan te brengen. Dit op plaatsen waar vernevelen moeilijker is, zoals achterzijde benen, rug, armen. Deze handschoen is duurzaam en kan eenvoudig machinaal worden gewassen.

Liever een professionele spraytan ?