Cosmetische peeling

0
852

De herfst heeft zijn intrede gedaan.

Onze huid is toe aan een oppepper

Je weet dat de herfst aanbreekt wanneer je dag wordt gemarkeerd door winderig, regenachtig weer. Weet je wat er nog meer verandert met het weer? Jouw huidverzorgingsroutine! Nu zonnebaden, zomervakanties en zwembadfeesten voorbij zijn, is het tijd om je huid te laten herstellen.

Uw huidverzorgingsroutine heeft een kleine update nodig, aangezien seizoensveranderingen uw huid kunnen beinvloeden. Ontdek waarom het belangrijk is om je zomerfavorieten te ruilen voor meer herfstvriendelijke producten en behandelingen.

Tussen zomer en herfst ondergaat je huid veranderingen die worden veroorzaakt door omgevingsfactoren zoals vochtigheid, regen, harde wind en koude lucht. Bepaalde natuurlijke stoffen kunnen uw huid helpen zich aan te passen aan seizoenswisselingen.

DERMACURE-peelings geven onmiddellijk zichtbare resultaten. De huid wordt geregenereerd en ziet er zacht, egaal en helder uit met een uniforme huidtonus.
Vier geweldige peelingformules samengesteld uit een combinatie van diverse chemische peeling componenten.
Ze werken accuraat, veilig, effectief en gecontroleerd op diverse specifieke huidproblemen waardoor deze verminderen en gecorrigeerd worden.

Actie tot 31/10/2022

DermaCure Peeling nu 65,00 ipv 75,00.

Ook in kuur mogelijk,
waarvan 1 per 3 weken wordt uitgevoerd.
Prijs : 240 euro (voor 4 behandelingen)
Inclusief verzorgingsserum en regenererend masker voor thuisgebruik.

De behandeling