DR. BAUMANN SKINIDENT

0
817

Met DR. BAUMANN SKINIDENT heeft DR. BAUMANN COSMETIC de best denkbare huidverzorging ontwikkeld. In plaats van de plantaardige natuurlijke oliën en werkstoffen die in de andere productlijnen worden gebruikt, Zitten in SKINIDENT enkel 100% huididentieke natuurlijke vetten en werkstoffen.

Door deze kostbare biotechnologische ingrediënten ontstaat een perfecte  huidverzorging met een superieure werking. Het is een dermatologisch feit dat huididentieke stoffen nooit een allergische reactie kunnen uitlokken. Ze zijn daarom de ultieme garantie voor een levenslange verdraagbaarheid en een gezonde huid. Door hun maximale huidcompatibiliteit en werking zijn de producten bovendien zeer zuinig in gebruik en voelen ze heerlijk zacht en natuurlijk aan.

DR. BAUMANN SKINIDENT producten:

* zijn volledig samengesteld uit 100% huididentieke ingrediënten,
* zijn minstens 30 maanden houdbaar zonder toevoeging van bewaarmiddelen,
* hebben een aangename neutrale geur zonder toevoeging van parfum,
* zijn diervriendelijk: geen ingrediënten van gedode dieren en dierproefvrij,
* zijn milieuvriendelijk: geen overbodige verpakking en schadelijke stoffen.

DR. BAUMANN SKINIDENT is op dit ogenblik wereldwijd de eerste en enige huid-verzorgingslijn die uitsluitend is samengesteld uit huididentieke ingrediënten en vitamines.

Vraag vrijblijvend advies en bijkomende info. Producten zijn enkel te koop in het schoonheidssalon !