Lipo Light

0
952
Lipo Light

HET LIPO-LIGHT-PROGRAMMA BIEDT EEN SNELLE EN EENVOUDIGE MANIER OM DE LICHAAMSVORM TE REGELEN.

Wat is Lipo-Light?
Lipo Light is de volgende evolutie van standaard liposuctie. Het is geavanceerde afslanktechnologie voor niet-invasieve lichaamscontouren en levert direct resultaat!

Lipo-Light maakt gebruik van de kracht van de nieuwste LED-lichttherapie en is de natuurlijke en gezonde manier om centimeterverlies op de taille, heupen, dijen, bovenbenen en zelfs de armen te bewerkstelligen. Lipo-Light is een methode voor het verbeteren van de lichaamscontouren zonder littekens. De hele behandeling is niet-invasief, ontspannend, pijnvrij en rustgevend.

Hoe het werkt?
Lipo-Light kan effectieve resultaten opleveren in slechts één behandeling! Het dringt veilig door de huid en wordt geabsorbeerd door de vetcellen. Deze stimulatie opent de celwanden waardoor de inhoud wordt afgebroken waardoor het vet kan ontsnappen. Het vetgehalte wordt vervolgens door het lichaam getransporteerd naar weefsels, waar het tijdens een periode van oefening na de behandeling wordt “verbrand”, door middel van oefening en het stimuleren van uw lymfestelsel, het verhoogt uw metabolisme om dit vet te metaboliseren. Dit is GEEN chirurgische ingreep, geen uitvaltijd, geen pijn.

Lipo-Light kan effectieve resultaten opleveren in slechts één behandeling. Aanhoudende resultaten vinden echter plaats wanneer voortgezette LED-lichttherapie wordt gebruikt in combinatie met een gezond voedings- en bewegingsregime.

Lees Meer