Chemische Peeling – Dermacure

0
843
Dermacure Peelings

Wat is een peeling?

De chemische peelings die Salon Evelyn aanbieden zijn uit het Dermacure peeling programma van SummeCosmetics. Het Dermacure programma is geschikt voor alle huidtypes. Bij de intake kijken we welke peeling het beste bij jouw huidtype past. Dermacure peelings zijn bijvoorbeeld geschikt om indicaties als pigmentvlekken, rokershuid, zwangerschapsmaskers en acne littekens aan te pakken. Voor een optimaal resultaat worden peelings in kuurvorm aanbevolen. Het peeling programma van SummeCosmetics werkt zowel preventief als probleemoplossend. Het is geschikt voor iedereen die de gevolgen van huidveroudering wil verminderen. De peeling heeft een sterk verfrissend effect en is naast het gelaat ook geschikt voor hals, decollete en handen.

Welke peeling past bij mij?

DERMACURE-peelings van S+ summecosmetics geven onmiddellijk zichtbare resultaten. De huid wordt geregenereerd en ziet er zacht, egaal en helder uit met een uniforme huidtonus. Vier geweldige peelingformules samengesteld uit een combinatie van diverse chemische peeling componenten. Ze werken accuraat, veilig, effectief en gecontroleerd op diverse specifieke huidproblemen waardoor deze verminderen en gecorrigeerd worden.
Samen met u kijk ik naar uw wensen en huidtypen en stem daarop de peeling af.

Heeft u een vermoeide vale huid, wilt u uw huid verjongen, last van overpigmentatie of littekens of uw huid gewoon een goede oppepper geven en meer op huidverbetering werken, bij al deze wensen kan een dermacure peeling u helpen.

Hoe gaat een behandeling met een peeling?

Een peeling is een huidverbeterende behandeling. En alhoewel je je huid hier een enorm plezier mee doet, is het geen verwen behandeling. Een behandeling doet geen pijn, maar tijdens de behandeling kun je een warm, branderig en trekkerig gevoel van je huid ervaren. Dit gevoel is ook snel weer voorbij.Het betekent ook dat de behandeling goed werkt. Na de peeling wordt de huid behandeld met een verzachtende creme, de zogenaamde post peel neutralising balsem. Dit product neutraliseert de werking van de peeling en voorkomt ontsteking van de huid.Een behandeling met een chemische peeling duurt ongeveer 45 minuten.

Welke soorten peelings zijn er?

Het Dermacure peeling programma kan gepersonaliseerd worden door haar diverse aanbod. Er zijn vier formules beschikbaar, elk met hun eigen specifieke werking en resultaat:.

 • Essential correction peel soft:Hernieuwt de huid waardoor deze fijner van structuur, egaler en stralender zal zijn. Geschikt voor de gevoelige huid.
  • Bevat: azelainezuur, melkzuur, amandelzuur
 • Blemisch correction peel:Vervaagt geleidelijk aan bestaande pigmentvlekken. Pigmentvlekjes verminderen in aantal en in formaat.Gaat tevens de aanmaak van nieuwe pigmentvlekken tegen.
  • Bevat: glycolzuur, melkzuur, azelainezuur
 • Scars correction peel:Reinigt de porien diep, helpt daarmee de huid te kalmeren. Vermindert hyperpigmentie die kan ontstaan na ontstekingen.
  • Bevat: glycolzuur, amandelzuur, azelainezuur, salicylzuur
 • Age correction peel:Vermindert de diepte van expressielijntjes en rimpels. Hernieuwt zichtbaar de huid, waardoor deze er verhelderd, versterkt en verstevigd uitziet. Geeft de huid een gezonde glans.
  • Bevat: glycolzuur, melkzuur, fitynezuur

Hoe behandel ik mijn huid na een peeling?

Na de chemische peeling zal de huid wat rood zijn, en wat strak of trekkend aanvoelen. Ook kan je in de eerste dagen een beetje gaan vervellen. Met een herboren huid als resultaat! Na afloop van de behandeling ontvang je het Dermacure Advanced Recovery Serum kado! Dit is een hoog geconcentreerd gezicht serum met sterk werkende, regeneratieve werkstoffen. Het Recovery Serum zorgt voor een snel en spectaculair herstel van de huid. Het serum bevat Epidermal Growth Factor (EGF), dat de celvernieuwing van de behandelde huidlagen ondersteunt. Zo activeert het serum onder andere de aanmaak van collageen en elastine. Direct na de peeling wordt en een volledige pipet serum op het gelaat aangebracht. Daarna gebruik je het serum in de eerste 7 dagen na de behandeling. Dit doe je door s morgen en s avonds een half pipetje serum aan te brengen onder je normale dag- en nachtverzorging.

Hoe optimaliseer ik het resultaat van een chemische peeling?

Voor het beste resultaat en je eigen comfort, adviseren wij je na een chemische peeling de het volgende:

 • Minimaliseer blootstelling aan UV-licht (zonlicht, zonnebank) en overmatige hitte in de eerste 4 weken na de peeling behandeling.
 • Gebruik gedurende deze periode een zonbescherming met een minimale SPF30 of hoger. Liefst SPF50. Breng deze meerdere malen per dag aan.
 • Gebruik de eerste 7 dagen na de behandeling het Recovery Serum.
 • Wacht met het gebruik van cosmetica, make-up, zwemmen in chloorhoudend water, sauna, sport, schoonheidsbehandeling en exfoliren van de huid tot de huid volledig herstelt is.
 • Trek geen velletjes los van de huid, wanneer je aan het vervellen bent.
 • Was de behandelde huid de eerste dagen na de behandeling voorzichtig.
 • Mannen kunnen dagelijks scheren, bij voorkeur elektrisch of in n richting met een (droog) scheermes.

Boekingen & product info lees je hier.