Revolutionaire Microneedling

0
1027
Micro Needling

Micro-Needling

Rol de jaren terug met micro-needling collageeninductietherapie.

Wat is Microneedling?

Meerdere factoren zoals stress, een slecht dieet, zonneschade en tijd hebben nu eenmaal invloed op de gezondheid en schoonheid van onze huid.Door de micro-needling-techniek ontdekt u de schoonheid die uw huid na verloop van tijd heeft verloren. Micro-needling opent immers duizenden microkanalen in de huid.

Micro-needling(of skin needling) is een behandeling voor direct steviger en gladdere huid! Bekend om zijn ongelooflijke vermogen om de groei van collageen en elastine te stimuleren, levert micro-needling echte resultaten bij de algehele huidverjonging.
Dit laat je niet alleen stralen, het kan ook littekens, striae, mee-eters, fijne lijntjes, hyperpigmentatie en meer verminderen.Vanwege de snelheid van het apparaat zijn behandelingen snel, comfortabel en kunnen ze zich op grote of meerdere gebieden tegelijk richten.

Voordelen

Wat Micro-needling voor u kan doen.

Verminderde imperfecties– Micro-needling bevordert de productie van collageen en elastine door de natuurlijke autoreparatiemechanismen van de huid, waardoor het uiterlijk van imperfecties wordt verminderd.

Verhoogde effectiviteit van actieve bestanddelen– Micro-needling transporteert de actieve bestanddelen van uw behandeling naar de diepste lagen van de huid, waardoor de producteffectiviteit onmiddellijk wordt verbeterd.

Verbeterde communicatie tussen huidcellen– Stuurt signalen uit die de communicatie tussen de cellen die verantwoordelijk zijn voor het behoud van de drempelfunctie, pigmentatie, collageen en elastine in de huid verbeteren.

Hoe het werkt

De sleutel tot een stralende huid is de productie van collageen.

Micro-naalden werken door kleine naalden te gebruiken om kleine perforaties of ‘microkanalen’ in de huid te maken.Dit stimuleert de helende reactie van de diepere lagen en stimuleert uw huid om nieuw, collageenrijk weefsel te maken.

Dankzij de microkanalen die tijdens de behandeling zijn geopend, kunnen actieve bestanddelen van uw huidverzorgingsproducten doordringen tot in de diepste lagen van de huid om nog krachtigere resultaten te leveren.Ons micro-naaldapparaat werkt op een hoge snelheid zodat u geen verdovende zalf nodig heeft voor de behandeling.

Uw resultaten optimaliseren

Voor echt zichtbare resultaten, raden we minimaal drie behandelingen aan om uw collageen en elastine continu op te bouwen.Hersteltijd voor micro-needling is minimaal.Dankzij de krachtige huidstimulatie kunt u 24-48 uur na de behandeling wat roodheid verwachten voordat de genezing begint en de nieuwe, stralende huid zich begint te openbaren.

Lees Meer