SKINIDENT zonneproducten – Gezonder en langer bruin

0
622

Zeker wanneer u regelmatig in de zon komt en bij intensief zonnebaden heeft de huid nood aan extra verzorging.
De SKINIDENT zonneproducten hebben alles om uw huid in de zomer in topconditie te houden.

Producten

Self Tanning Lotion

Self Tanning Lotion

Self Tanning Lotionis ideaal indien u, ondanks het gebrek aan zon, een frisse bruining van de huid niet wilt missen. Dankzij de intensiverende werking van de zelfbruiner hoeft u uw huid ook niet te lang aan de zon bloot te stellen om toch een mooie, diepbruine teint te bekomen.
Een optimale gelijkmatige bruining wordt vooral bereikt wanneer de Self Tanning Lotion direct na een SKINIDENT liposomenproduct wordt aangebracht.

Sun Solarium Vitamin Factor 6

Sun Solarium Vitamin Factor 6

Sun Solarium Vitamin Factor 6 bereidt de huid optimaal voor op het zonnebaden of de zonnebank. De huid wordt perfect gehydrateerd, beschermd en verzorgd. Het hoge gehalte aan vitamine E biedt een natuurlijke UV beschermingsfactor 6.
De hydraterende meervoudige liposomen sluizen natuurlijke vitamine E en betacaroteen doeltreffend in de huid.
De Sun Solarium Vitamin bevordert een gelijkmatige en diepe bruining. Bij risico op zonnebrand wel altijd aanvullend een zonnebeschermingsproduct gebruiken met een beschermingsfactor aangepast aan uw huidtype.

After Sun Vitamin

After Sun Vitamin

After Sun Vitamin kalmeert, verfrist en herstelt de huid na het zonnebaden met een speciale werkstoffencombinatie. De roodheid, veroorzaakt door de zon, neemt sneller af en de intensiteit van de bruining verbetert. Vroegtijdige huidveroudering ten gevolge van de zon wordt effectief tegengewerkt.

Sun lotions beschermingsfactor 20, 30 en 50
in 200 ml of 75 ml (reisverpakking).

Prijs op aanvraag en/of verkrijgbaar in het salon !

Behandelingen

Pre sun behandeling

Pre-sun behandeling

Bereid de huid voor op blootstelling aan de zon, verzorging met Dr Baumann Skinident, producten (o.a. liposoom solarium), rijk aan vitamine E.

Vitamine E beschermt je huid tegen vrije radicalen en versterkt de barrierefunctie van je huid. Daarnaast zorgt vitamine E ervoor dat je huid minder snel verbrandt in de zon en beperkt het de schade die uv-straling aan je huid kan toebrengen.

Tot eind juni betaal je slechts 59,00 ipv 65,00