Victoria-Party

0
1129
Victoria Juwelen

Victoria staat voor een unieke collectie met meer dan 430 juwelen, stuk voor stuk tot in de kleinste details verfijnd zodat jij elke dag opnieuw weer straalt!  Naast de jaarcollectie zorgt ons designteam op geregelde tijdstippen voor tijdelijke collecties, helemaal afgestemd op de seizoenen, de modekleuren en de allernieuwste trends in juwelen.

In onze ruime collectie juwelen vind je vast en zeker het juweel dat perfect bij je looks past!

Op zaterdag 23 november 2019 vanaf 14h00 nodigen we jullie van harte uit op de voorstelling van de Victoria juwelencollectie die zal plaatsvinden bij schoonheidssalon Evelyn te Eeklo.
Indien jullie niet aanwezig kunnen zijn is er vanaf heden een catalogus ter inzage beschikbaar in het salon waaruit u reeds een bestelling kan opmaken. Afhaaldata van deze bestellingen worden persoonlijk via mail verstuurd.

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen via onderstaand formulier :

[contact-form-7 id=”567″ title=”Victoria”]