De nieuwe Lente-Zomer Collectie is uit!

0
972

Alle trends van dit jaar kan je zeker terugvinden:

Maxi schakels, kettingen dat je kan combineren, fijne juweeltjes, zachte kleuren en natuurlijke stenen zullen jou alvast verleiden!

Victoria heeft een unieke collectie met meer dan 400 juwelen, stuk voor stuk tot in de kleinste details verfijnd zodat jij elke dag opnieuw weer straalt! Naast de jaarcollectie zorgt ons designteam op geregelde tijdstippen voor tijdelijke collecties, helemaal afgestemd op de seizoenen, de modekleuren en de allernieuwste trends in juwelen. Daarbovenop kan je ook extra profiteren van de solden !

Onze garantie

We zijn trots op de kwaliteit van onze juwelen en willen dat jij er lang van kunt genieten. Daarom ontvang je bij elk juweel een uniek garantie- of aankoopbewijs. Uiteraard zijn alle Victoria juwelen conform met de Europese richtlijnen gewaarborgd nikkelallergie vrij: ze worden hierop regelmatig gecontroleerd in een onafhankelijk laboratorium (Laboratoires Dubois- Zwitserland). Ieder Victoria juweel is (behalve indien technisch onmogelijk) voorzien van onze authenticiteitsstempel.

Garantie